Ξεκινώντας από την δεκαετία του 60 στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών και μετέπειτα στην κατασκευή αλουμινίων, η εταιρεία Πέτρος Σιαηλής Αλουμίνια Λτδ από την ίδρυση της μέχρι σήμερα διαγράφει μια ανοδική πορεία.

Από την έναρξη της η εταιρεία δημιούργησε πολύ σημαντικές στρατηγικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους αρχιτεκτονικής στην Κύπρο. Η Εταιρεία μας ξεχωρίζει στο χώρο που δραστηριοποιείται, για τις εξειδικευμένες λύσεις, για την συμβουλευτική παροχή που δίνει στους πελάτες της, για την ποιότητα των προϊόντων της και για την τεχνογνωσία που διαθέτει.

Η εταιρεία συνεχώς επεκτείνεται σε καινούριους τομείς και αναπτύσσει της ήδη υπάρχουσες και οικονομικότερες για αυτούς λύσεις.

Η συνεργασία των πελατών με την εταιρεία μας δεν είναι απρόσωπη, γιατί ο κάθε πελάτης, είτε μεγάλος είτε μικρός μας έχει πάντα πλάι του. Σαν πολιτική, η εταιρία μας έχει τα μηνύματα των πελατών της ως κριτήριο για την εξυπηρέτηση και ποιότητα των κατασκευών και υπηρεσιών που προσφέρει.

Η επιτυχία της εταιρείας και τα γερά θεμέλια που έχει στο χώρο είναι βασισμένη στη Ποιότητα, στη συνεχή απόκτηση Τεχνογνωσίας των αντικειμένων που ασχολείται και των νέων τεχνολογιών αλλά και την σωστή αντιμετώπιση των πελατών της.

© 2009-2024 | Powered & Web Design by Oncyprus | Web Hosting by NetShop ISP

 FollowUsOnFacebook